Hur länge kan du använda en massagepistol?

For How Long Can You Use a Massage Gun?

Du kan inte gå någonstans utan att se någon använda en massagepistol, och det är nästan som om massagepistoler har ersatt yogamattor. Detta är dock inte bara en modefluga; snarare representerar det toppen av friskvårdsteknologin.

För att hjälpa dig välja hur länge du ska använda en massagepistol har Booster Sports Global sammanställt en enkel guide som förklarar allt du behöver veta om ämnet.

Hur länge kan du använda I Massage Gun innan det blir ineffektivt?

Ökat blodflöde och en snabbare återhämtningstid är två fördelar med massagepistoler. Dessa vapen är mäktiga och kan nå djupt in i muskelvävnaden med stor noggrannhet. En viss muskelgrupp bör endast arbetas med i högst två minuter åt gången. De bör appliceras mellan två och tre gånger per dag.

Kom dock ihåg att vår Booster M1 nackmassager är gjord för att massera dina trapetsmuskler, vilket hjälper till att slappna av och förbättra blodflödet till dem. Du kommer att märka skillnad om du bär den en eller två gånger om dagen i 15 minuter .

Den litiumbatteridrivna Booster M1 erbjuder en daglig 15-minuters massage på en enda laddning. Förbättra blodcirkulationen, slappna av stela muskelfibrer, öka muskelflexibiliteten och minska kramper. De som spenderar mycket tid vid ett skrivbord eller en dator kommer att dra nytta av en booster M1-nackmassager.

Hur och när ska jag använda en massagepistol, och hur länge ska jag använda den?

Före träning

När de används före träning kan massageapparater stimulera muskelgrupper och förbättra musklernas rörlighet och flexibilitet. Du kanske kan observera betydande förändringar i din prestation om du kunde släppa spänningen i dina muskler.

Under uppvärmningsdelen av ditt träningspass kan du hjälpa till att minska risken för skador genom att använda en massagepistol för att stimulera dina muskler.

För att värma upp dina muskler innan ett träningspass, använd massageapparaten för att rikta in dig på specifika områden i trettio till fyrtio sekunder.

Medan du är engagerad i aktivitet

Att använda en slagpistol kan hjälpa till att återuppväcka musklerna och förhindra att de blir trötta eller spastiska under en aktivitet. Även om det är allmänt känt att idrottare ägnar sig åt denna praktik, finns det en brist på akademisk litteratur om ämnet att använda slagmassage när de tränar.

Om du ska använda pistolen medan du tränar bör du flytta den över specifika platser i tio till femton sekunder åt gången.

Efter träningen

Den post-workout-boost du har letat efter kan äntligen uppnås med hjälp av massagepistoler. Om du förbättrar blodflödet till musklerna och lindrar ansamlingen av mjölksyra, kommer du att uppleva mindre smärta och återhämta dig från ditt träningspass snabbare.

Efter ett träningspass kan du få ut det mesta av din återhämtning genom att använda massageapparaten på varje muskelgrupp i upp till två minuter.

Som ett medel för avkoppling

Vår Booster Lightsaber PRO 126W massagepistols smart-hit-teknik ger massage en fräsch känsla. För att efterlikna en verklig massör använder den kraft som är intelligent kontrollerad.

Nästan 100 olika höghastighetsljusblinkande mönster kan ses på Booster Lightsaber massagepistolen. För olika massagebehov kan de sex massagehuvudena justeras i 5 olika lägen. Alla som vill koppla av och varva ner kommer att ha stor nytta av denna massageapparat.

Du kan använda din massagepistol när du behöver varva ner eller lindra stressen i dina muskler genom att använda den när du behöver slappna av.

Du kan använda massagepistolen på varje muskelregion i upp till två minuter om du vill koppla av efter en lång dag.


Utvald samling

Handla våra högst rankade produkter här